Rendelési idő: hétfő, kedd, csütörtök: 13:00 - 18:00
  • Dunaújváros, Május 1 utca 18. fszt. 3.
  • +36 30 594 0176

Rendelési idő

Kezelésre jelentkezés, Időpont egyeztetés telefonon
  • hétfő 13:00 - 18:00
  • kedd 13:00 - 18:00
  • csütörtök 13:00 - 18:00
  • +36 30 594 0176

Elérhetőségek

Dr. Kovács Zita
fogászati magánrendelő

2400 Dunaújváros, Május 1 utca 18. fszt. 3.
+36 30 594 0176
https://www.facebook.com/drkovacszita/

Bemutatkozás

Új fogászati rendelőnkbe 2013. nyarán költöztünk át, amely a város centrumában, a Vasmű úttól, a Béke tértől, valamint a buszmegállóktól pár percre, a  Bartók Művelődési Házzal szemben található, ahol kiváló parkolási lehetőség várja Önt.

Könnyebben boldogulunk az életben, ha szívből mosolygunk. Ha azonban hiányzó rossz fogak, vagy a kellemetlen lehelet miatt szégyellni kell magunkat, máris romlanak esélyeink a magánélet, a munkahely, a karrierépítés területein, és kedvezőtlen előítélet alakul ki velünk szemben.

Sajnos hazánkban népbetegség a fogszuvasodás, a fogínygyulladás, és vezetünk a szájüregi daganatok miatti halálozásban is. Mindezek hátterében elsősorban az átlagosan alacsony színvonalú szájhigiénia áll.

Legtöbben félelemmel gondolnak a fogászati kezelésekre, a fúróra, és megijednek a gyökérkezelés hallatán. Pedig nem kellene eljutnunk idáig, ma már számos modern lehetőség létezik, hogy megőrizzük fogaink egészségét.

Jelenleg hazánkban még nincs akkora múltja a preventív, megelőző szemléletnek, mint Amerikában és Nyugat-Európa országaiban. A fogorvoslás egy dinamikusan fejlődő területe az orvostudománynak, ahol évente többször is napvilágot lát egy olyan újítás, mellyel korábbi nézeteket semmisítenek meg. Gondoljunk csak az implantáció, a gyökérkezelés, az esztétikus tömések, a fogfehérítés lehetőségeinek kiszélesedésére, vagy akár a felnőttkori fogszabályozásra.

Fő célunk a prevenció, hogy akár megelőzés céljából is szívesen jöjjenek el hozzánk; továbbá hogy fájdalommentes fogmegtartó és esztétikai kezeléseinkkel helyreállítsuk az esztétikumot, a rágást, az egészséges fogínyt; megváltoztassuk korábbi rossz tapasztalatait.
Ezzel szeretnénk megteremteni a boldog mosolyt, ezen keresztül a boldog magabiztos pácienst.

Rólunk